Ha-Ra

Verkooppunt Ha-Ra

YENISLEY is een officieel verkooppunt van Ha-Ra Nederland.

Met het oog op welzijn voor mens, dier en natuur brengt Ha-Ra unieke, biologische en hoogwaardige producten op de markt. Het merk Ha-Ra is een begrip als het gaat om milieuverantwoord omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving. Wij willen iedereen enthousiasmeren om te leven in harmonie met de natuur.

Een Ha-Ra demonstratie bij u thuis? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook kunt u langskomen op voor een demonstratie of voor basis gezichtsbehandelingen.

Wij bezorgen o.a. in Friesland,  gratis bezorging van Ha-Ra producten in de volgende plaatsen Joure, Haskerhorne, Oudehaske, Nijehaske, Heerenveen, Scharsterbrug, Terherne, Sint Nicolaasga, Ouwsterhaule, Akmarijp, Terkaple, Goingarijp, Broek, Broek Noord, Broek Zuid, Snikzwaag.

Opsturen naar elk adres in Nederland is uiteraard ook mogelijk of vraag naar een Ha-Ra consulent bij u in de buurt.

Innovatief op het gebied van schoonmaaksystemen. Schoonmaken met water, duurzaam, milieubewust, snel, gemakkelijk, veilig, ergonomisch zijn de kernwoorden.

Onze nieuwe producten voor je persoonlijke, unieke uitstraling.
Uiterst werkzame anti-aging cosmetica op basis van zuiver biologische planten en hoogwaardige ingrediënten, veelvuldig getest en gecertificeerd.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een demonstratie!